søndag den 26. maj 2013

Hip hop afslutning 2013

For fire år siden gik min datter til hip hop, men stoppede efter et år. To af hendes veninder fortsatte, og alle tre fortsatte med at være sammen torsdag eftermiddag, inden de to andre skulle til træning.
I går var der så afslutning for i år, hvor datteren og jeg var inviteret med af bedstevenindens mor (Smuttis mor).
Datteren sad på et ydersæde ved en trappe, og veninderne sad stort set og snakkede/pjattede med hende, når de ikke skulle optræde. De er SÅ søde!


En iPhone egner sig ikke særligt godt som kamera, når mørke og lys er dominerende, så det lykkedes mig kun at få ét godt billede. Det er så bedre end ingen :)
Datteren fik til opgave at optage venindernes dans på iPad, mens Smuttis mor og jeg kævlede løs om løst og fast. Der er ikke noget mere irriterende, end når nogen snakker under koncerter, i biografen eller til en danse afslutning, men vi talte meget lavt ..... Tror jeg  ..... ;-)

En super hyggelig aften blev sluttet af i vores have med en kop kaffe, og et par veninder der fniste og fjollede i skumringen.3 kommentarer:

Connie Larsen sagde ...

Der er intet bedre end veninder :-) ... håber de følges ad op i voksenlivet også, for det er skønt med nogen der har kendt en som barn :-)

Krearier sagde ...

Veninder er utrolig vigtige, og jeg er super glad for at min datter har en del. Nogle tættere end andre selvfølgelig, men i forrige weekend var de 7 veninder i Bon Bon Land. :)

Min egen hjerteveninde har jeg kendt siden vi var 3-4 år. Ingen kender os så godt som vi kender hinanden :)

Connie Larsen sagde ...

Lige præcis :-) ... jeg har selv et par veninder, den ene har jeg kendt i 43 år og den anden i 40 år ... utrolig skønt med sådanne et par "tøser" der kan snakke med om barndomsminder :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...