søndag den 16. september 2012

Turen gik til: Tuse næs

Mr. Mondeo fik besked på at køre os til Tuse Næs, en halvø der ligger i Isefjorden, nord for Holbæk.
Vi ville se dette sommerhus live, og naturligvis undersøge naturen i området.
Sommerhuset og det store anneks var præcis så nuttede som på billederne, men men men, det er meget nedslidt, og har derfor brug for en gang knofedt og en stor pose penge. Knofedt har vi masser af, men vi vil under ingen omstændigheder overveje at købe huset til en pris af 600.000 kr.!!
Om nogle år er prisen sikkert langt lavere ........... 

Sommerhusområdet ligger i Kisserup, og har naturligvis en fantastisk natur.
Da vi gik mod vandet, kom et svanepar flyvende (de ses som små hvide prikker på billede 1). Nede ved vandet, var der ikke nogen badestrand - kun tang og sten :( Med alle de både (billede 2) der lå i vandet, kunne noget tyde på, at området er bedst til fritidsfiskeri, og ikke så meget til solbadning på stranden.
Ingen sandstand, men heldigvis fandt vi vilde brombær, og da vi allerede har lastet Mr. Mondeo med diverse redskaber (havehandsker, bøtter, saks m.m.) til netop sådan en situation, blev der hamstret bær. Nogle røg direkte i maven - min kræsne datter er vild med brombær - resten kom med hjem, og blev spist som lørdag aften snack. MUMS!

Turen var skøn, men vi er enige om, at et evt. sommerhus ikke bliver i Kisserup. (Måske med mindre huset kan købes for 300.000) ;-)

Her og her har jeg tidligere skrevet om det forhold regnvejr og vi har til hinanden, og ganske rigtigt begyndte det at regne kort tid efter vi have sat os ind i Mr. Mondeo for at vende næsen hjem ...


4 kommentarer:

Mosekonen sagde ...

Det ser bare hyggeligt ud og bare via din beskrivelse, kan jeg smage brombærene. Jeg kom desværre for sent afsted iår. Nogen andre havde plukket *mine* bær :))
Men pyt...det går nok uden og lige nu bugner naturens spisekammer, så jeg er velforsynet alligevel.

Krearier sagde ...

Vil det sige, at de jyske bær er hurtigere fremme end de sjællandske? ;-)
Buskene fra i går, var kun lige begyndt at have modne bær, derfor blev udbyttet ikke så stort, men det er nu også ligemeget. Det er stemningen og hyggen ved at spise lidt af naturen der er skøn :)

Ja, naturen bugner i øjeblikket, så der skal "jagtes", uanset om det er på gåben, cykel eller bil :)

Elisa With Nielsen sagde ...

Sikke nogle skønne billeder(:

Du er velkommen til at tage et kig forbi min nye garn-give away(:

http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-5.html

Krearier sagde ...

Hej Elisa
Tak for din søde kommentar :)

God søndag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...