mandag den 14. oktober 2013

Spinat-kikærtesuppe


Basis opskriften er fra Trine Hahnemanns kogebog "Køkken".
I bedste STOP SPILD AF MAD stil, tilføjede jeg grøntsager, der var lige på falderebet. 

Spinat-kikærtesuppe (4. pers.)
  • 200 g. kikærter, udblødt i mindst 12 timer (Kikærter på dåse kan bruges)
  • 250 g. spinat, groft skåret
  • 6 kartofler i tern
  • 6 gulerødder i tern
  • 2 spsk. stærk karrypulver
  • 1 spsk. rapsolie
  • 2 cm. friskrevet ingefær
  • 1 1/2 liter grøntsagsboullion 
  • Salt og peber
- Kartofler og gulerødder i tern koges i 10 min. i egen gryde.
- Brænd karryen af i olie i suppegryden.
- Tilsæt kikærterne, spinat, kartofler, gulerødder, ingefær.
- Hæld bouillonen over, lad suppen koge op, og lad den der efter simre i 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Server straks.

Bon appetit Ü


3 kommentarer:

Selina Juul sagde ...

Uhmmmm! Herligt!

Har lige delt på vores officielle gruppe www.faceboo.com/madspild

KH
Selina

Design À la Camara sagde ...

Godt Selina, du er knag - du kæmper bravt for sagen.

Og Marianne, den skal bare prøves - suppe er altid god spise

Krearier sagde ...

Tak Selina - det gør mig da hel stolt :)

Mille - Elsker jo suppe, men er ked af billedet. .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...