Basis opskriften er fra Trine Hahnemanns kogebog "Køkken".
I bedste STOP SPILD AF MAD stil, tilføjede jeg grøntsager, der var lige på falderebet.
Spinat-kikærtesuppe (4. pers.)
- 200 g. kikærter, udblødt i mindst 12 timer (Kikærter på dåse kan bruges)
- 250 g. spinat, groft skåret
- 6 kartofler i tern
- 6 gulerødder i tern
- 2 spsk. stærk karrypulver
- 1 spsk. rapsolie
- 2 cm. friskrevet ingefær
- 1 1/2 liter grøntsagsboullion
- Salt og peber
- Kartofler og gulerødder i tern koges i 10 min. i egen gryde.
- Brænd karryen af i olie i suppegryden.
- Tilsæt kikærterne, spinat, kartofler, gulerødder, ingefær.
- Hæld bouillonen over, lad suppen koge op, og lad den der efter simre i 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Server straks.
Bon appetit Ü
3 kommentarer:
Uhmmmm! Herligt!
Har lige delt på vores officielle gruppe www.faceboo.com/madspild
KH
Selina
Godt Selina, du er knag - du kæmper bravt for sagen.
Og Marianne, den skal bare prøves - suppe er altid god spise
Tak Selina - det gør mig da hel stolt :)
Mille - Elsker jo suppe, men er ked af billedet. .....
Send en kommentar