torsdag den 21. marts 2013

Sofie Sarenbrant: I stedet for dig


Sofie Sarenbrant: I stedet for dig, 2012

Endnu en svensk krimidronning har set dagens lys. Hendes debutroman: Uge 36, har jeg endnu ikke læst, men er den af samme kaliber som "I stedet for dig", læser jeg den gerne.

Saxo's beskrivelse:
Det er 16 år siden, Agnes blev bortført og tvunget til at føde sit barn i en mørk kælder midt i det skånske sommerparadis Brantevik. Drengen blev revet fra hendes arme, i samme sekund han tog sine første åndedrag. Hvad der derefter skete med ham, er en gåde, det aldrig er lykkedes politiet at opklare.I dag lever Agnes et tilsyneladende fredeligt familieliv i Bromma med sin mand og deres datter Nicole, som nu er 18 år. Hvad hun ikke ved, er at hendes mand er hende utro, og at Nicole er rejst til Brantevik for at finde sandheden om sin bror. Men der er flere personer med tilknytning til sagen, som er vendt tilbage til den lille fiskerby, og da Nicole endelig forstår, hvilken fare hun er i, er det for sent at vende om. 


5 kommentarer:

Connie sagde ...

Uha den lyder spændende :-) ... Camilla Läckberg er også lige udkommet med en ny krimi ... jeg får vist travlt med at læse (og har stadig en Sara Blædel og Åsa Larsson i bogreolen).

Krearier sagde ...

Jeg kan bestemt anbefale den :)
Godt du lige nævner Lückberg, for den har jeg vist ikke fået reserveret på biblio :)

Krearier sagde ...

Og så fandt jeg sørme lige ud af, at Sofie Sarenbrandt har udgivet endnu en bog her i 2013.
Den er hermed også reserveret ;-)

Nola sagde ...

Tak for tip'et. Den lyder bare for spændende....vil sætte den på min ønskeseddel for Danmarks-indkøb :-)
Rigtig god fredag.

Krearier sagde ...

Hej Nola
Velbekomme og også en god fredag til dig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...