tirsdag den 8. januar 2013

365 ting jeg er taknemlig over - 2013

Ha ha - mit Nytårforsæt holdt selvfølgelig ikke en meter!
Jeg "kom til" at kigge ind på Pinterest *fy fy skamme*, og så denne dagbog.

Den fik mig til at tænke på, hvor meget vi (måske) egentlig tager for givet, uden at tænke videre over det.
Måske ville det være sundt, at bruge et par minutter hver dag på at tænke over, hvad lige præcis den dag har vakt af glæde og positivet, og skrive det ned.
Man kan selvfølgelig skrive i sin almindelig papirkalender eller på smartphonen/computeren, men I kreative i blogland, kunne måske lave jeres helt egen personlige ;-)

Orker man ikke at lave en selv, kan den viste dagbog købes her, hvor billederne også af fra, og hvor hun også kommer med hint til, hvordan hun har lavet dem. Ü

Personligt tager jeg tanken til mig. Livet kan ændres på et split sekund, og det man tog for givet, var måske ikke så selvfølgeligt alligevel.

CARPE DIEM

6 kommentarer:

Connie Larsen sagde ...

Jeg "pinner" selv til den store guldmedalje, og jeg bliver SÅ inspireret, og jeg har allerede et projekt i gang, hvor jeg fandt noget interessant på Pinterest :-) ... men ideen med at skrive "dagbog" den er nu ikke helt tosset, og jeg synes at flere burde - måske ikke skrive dagbog - så ihvertfald sætte lidt større pris på det de rent faktisk er i stand til, fremfor at brokke sig over vejret ... for vi ved jo alle, at når man brokker sig over en tåget kold januardag, så ændrer vejret sig straks til fuld sol og varme!!! ... Jeg har selv været "nede og vende" et par gange eller tre i mit liv ... de fleste familiemedlemmer er borte osv. ... men når jeg er kommet i seng om aftenen, så reflekterer jeg lige over min dag ... tænker hvor heldig jeg er, og hvor glad jeg er for mit liv! Jeg får ikke skrevet det ned, men bruger lige et par minutter hver aften, og det er jo lidt samme idé :-) ... så jeg synes, at du skal fortsætte med at "pinne" og så give de interessante ting du finder videre til os andre :-) ... Rigtig god dag Marianne :-)

Krearier sagde ...

Hej Connie :)
Jeg ved med mig selv, at jeg aldrig ville få skrevet noget ned hver dag - ikke engang hvis jeg havde så fin en dagbog ;-)
Det betyder heller ikke så meget, for som du skriver, kan kan en stille stund f.eks. lige før sengetid, reflektere lidt over hvad der har gjort dagen til en god dag. Ikke alle dage er "perfekte", og liver giver en masse op og nedture, men hvis man kan holde fast i de små eller større glæder, giver det en langt bedre livskvalitet.
Det betyder naturligvis ikke, at man ikke må være ked af det eller frustreret - de følelser skal også ud, vi skal bare huske også de små glæder, vi trods alt også oplever hver dag :)

Jeg skal nok pinne videre - kan slet ikke lade være :-D Men nu må jeg altså også snart i gang med et krea projekt ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Det er en rigtig god og sød idé - og egentlig burde det også være oplagt til en blog. For hvad ville være mere skønt end at dele hverdagsglæder ud med rund hånd - det er så godt at blive mindet om alt det, som vi har at være glade for... :-)

DIY se her hvordan sagde ...

Sød idé - som vi åbenbart har til fælles :)

Krearier sagde ...

Mia - Det kunne også være en idé :)

Krearier sagde ...

Marianne - Med et helt nyt år foran os, kan det næsten ikke undgås, at nogle har samme tanker omkring dagbog. Forskellen på os to er bare, at du rent faktisk får lavet en fin dagbog :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...