søndag den 1. september 2013

Madplan uge 35


Med kærestens nye arbejdstider, er det blevet endnu mere vigtigt og smart, at vi laver madplan hver søndag.
Vi har on and off gjort det i flere år, og jeg er ikke i tvivl om, at vi får mere spændende, varieret og billigere måltider på denne måde.
En ren win win situation. Ü
Vi handler ind søndag - onsdag og onsdag - lørdag = tidsbesparende.

Madplan uge 35:

  • Mandag d. 2/9:             Pita forfremmet til pizza m. individuelt fyld

  • Onsdag d. 4/9:              Hurtigmad: Oksekødsuppe med hvidløgsbrød

  • Fredag d. 6/9:               Fødselsdagmiddag: Nachos, tacos med diverse 
  • Lørdag d. 7/9:               Kyllingeoverlår og grøntsagscruble (billedet)                                                                                                             
  • Søndag d. 8/9:              Blåmuslingsuppe m. grov flüte

Måske du bliver inspireret Ü

Ps. Der tages forbehold for ændringer ;-)


7 kommentarer:

Connie Larsen sagde ...

Madplaner er rigtig gode hvis man vil spare tid og penge og undgå madspild. Når vi har været mere end mig i husstanden, så har der også været madplan ... nu laver jeg bare store portioner og fryser ned, så kan jeg tage op og varme i microovnen :-) ... I øvrigt meget varieret mad I skal have *thumbs up*

Krearier sagde ...

Nu da de store drenge begge er flyttet hjemme fra, er vi også begyndt at fryse ned, for vi kan endnu ikke finde ud af, hvilken mængde mad vi tre andre spiser ;-)

Jeg synes det er genialt, at du gør som du gør, så du får god mad. Det kan nok godt være lidt kedeligt, at lave varm mad til kun en selv.

Mange er kulhydrat forskrækket - det er vi ikke, som det ses på planen :D

Mosekonen morgendug sagde ...

Uhhh ha...jeg er bestemt ikke god til at få lavet madplan, men er dog meget bevidst om, at der ikke bliver smidt mad ud.
Store portioner er også det der gøres i her, for det sjove går nu altså af madlavningen, når maden skal indtages alene.

Krearier sagde ...

Tove - Jeg har set, at du er genial i forhold til at undgå madspilde, så selv om du ikke laver madplaner er mit indtryk, at du får god mad alligevel :)

Thomas Løwe Hansen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Thomas Løwe Hansen sagde ...

I forhold til madplan, så synes jeg det har hjulpet at læse hvad der står her: Madplan :)

Selv om man er alene kan det godt lade sig gøre at lave en spændende og varieret madplan, og det gør virkelig hverdagen nemmere. Jeg bruger personligt madplan fordi jeg ikke er god til at spise det samme flere dage i træk, så når vi eksempelvis laver lasagne, fryser vi den ned i stykker og skriver den på til ugen efter.

Når vi laver vores madplan, tænker vi over hvilke størrelser de forskellige råvarer kommer i, og ved vi f.eks. at man kan få billigt hakket oksekød i Rema, så køber vi gerne ind der, og laver spaghetti bolognaise den ene dag, og pitabrød eller pizza dagen efter :-) Så kan man også få brugt nogle af alle de grøntsager der skulle have ophobet sig i løbet af ugen :-)!

Krearier sagde ...

Hej Thomas og tak for din kommentar :)

Ja, det er præcis derfor madplaner er så geniale, idet man sørger for at få brugt f.eks. grøntsager, mens de endnu er friske.
Og hellere fryse ned end smide mad ud!

Min kæreste er rigtig god til at købe kød, der er stærkt nedsat pga. udløbsdato f.eks. næste dag, og så indgår det i næste uges plan.

Tak for linket :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...