lørdag den 3. august 2013

Big Fat Snake - på en snig lytter

Foto fra bigfatsnake.com

Der er Ringsted festival i disse dage, og kæresten og jeg havde sat næsen op efter at se og høre Saybia og Big Fat Snake fredag aften. 
Big Fat Snake er uden sammenligning det bedste band i mands minde ;-)
Men med temperaturer over de 30 grader orkede vi ikke, at indfinde os til Saybia, så i stedet kørte vi til Ringsted, så vi ramte festivalpladsen godt 10 min. før BFS gik på scenen (21.15).
Vi ville ikke betale 395 kr. pr. næse ved indgang, så vi holdt os uden for pladsen, og da Anders vidunderlige stemme lød, fandt vi det bedste spot, hvor vi kunne høre musikken.
Ved en lille sti slog vi vores festivalstole op, og hilste på Security, andre snig lyttere, unge fulde mænd, og en enkel gang fik vi en hilsen fra en politi bil.
Det var rigtigt hyggeligt, og selv om det er sniger agtigt, så har vi da tænkt os at gøre det samme igen en anden gang ......

5 kommentarer:

Connie Larsen sagde ...

En skam I ikke kom ind og oplevede den helt fantastiske stemning på festivalpladsen :-)

Krearier sagde ...

Ja, det er jo ikke det samme at sidde udenfor, men vi kunne fint høre jer.
Jeg har været til rigtig rigtig mange BFS koncerter, så selv om det gibbe i mig, så var det fint nok :)

Connie Larsen sagde ...

Jeg kan ikke lige prale af, at have været til mange af deres koncerter, for det er normalt ikke lige min genre ... men jeg hørte et par numre med dem til festivalen og det var helheden - publikum, stemning og musik - der gjorde udslaget for mig :-)

Mosekonen morgendug sagde ...

Jeg har heller ikke været til mange af deres koncerter, men er total fan af deres musik. Dejligt i havde en hyggelig sniger :)

Krearier sagde ...

Sådan Tove. De er nemlig SUPER gode, og Anders er en lækkerbisken. Hi hi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...