torsdag den 26. september 2013

Thai inspireret kålsalat

Vi spiser rigtig mange grøntsagsretter og forskellige salater til aftenmaden, og mange gange har jeg tænkt, at andre måske kunne få glæde af billede og opskrift.

Nu huskede jeg det denne gang. Jeg er ikke mad stylist, så ofte vil maden se bedre ud i virkeligheden. ;-)



Inspirationen er hentet her, men som altid tilføjer jeg mit eget touch.

Kålsalat (2-3 personer)
  • ½ frisk 
    ananas i tern (fra dåse kan også bruges)
  • ¼ stk
    hvidkål i fine strimler

    2 forårsløg i ringe


    2 fed hvidløg


    Ca. 1 cm.revet ingefær
  • ½ stk
    chili i fine strimler
  • 1 spsk
    sesamolie
  • 100 g
    saltede og usaltede peanuts
  • 1 dl
    soya

    Salt og peber

  • Varm olien i en stor stegepande/wok, og tilsæt ananas, forårsløg, hvidløg og chili. Vend godt rundt i blandingen.
  • Tilsæt hvidkålen og vend godt rundt.
  • Tilsæt soya og ingefær. Lad det hele simre lidt, smag til og server straks.
Som tilbehør spiste vi fuldkornsnudler drysset med frisk basilikum og thai frikadeller.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...