Nu huskede jeg det denne gang. Jeg er ikke mad stylist, så ofte vil maden se bedre ud i virkeligheden. ;-)
Inspirationen er hentet her, men som altid tilføjer jeg mit eget touch.
Kålsalat (2-3 personer)
- ½ friskananas i tern (fra dåse kan også bruges)
- ¼ stkhvidkål i fine strimler2 forårsløg i ringe2 fed hvidløgCa. 1 cm.revet ingefær
- ½ stkchili i fine strimler
- 1 spsksesamolie
- 100 gsaltede og usaltede peanuts
- 1 dlsoyaSalt og peber
- Varm olien i en stor stegepande/wok, og tilsæt ananas, forårsløg, hvidløg og chili. Vend godt rundt i blandingen.
- Tilsæt hvidkålen og vend godt rundt.
- Tilsæt soya og ingefær. Lad det hele simre lidt, smag til og server straks.
Som tilbehør spiste vi fuldkornsnudler drysset med frisk basilikum og thai frikadeller.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar