torsdag den 9. maj 2013

Ramsløgsalt

Det er 3. år jeg laver ramsløgssalt, for den kan vi slet ikke undvære, så første ramsløg høst blev derfor brugt til salt. Den smager super godt, og har min yndlingsfarve :)



Salten er så nem at lave.
  • Ca. 100 g. friske godt skyllet ramsløg groft skåret
  • 2 dl. groft salt eller Maldon havsalt
I blenderen wroom wroom ....
Fordel massen i en bradepande med bagepapir.
Tørres på varmluft i en 100 grader varm ovn i ca. 1 time.
Vend salten rundt ind imellem.
Når salten er hel tør, tages den ud og stilles til afkøling.
Kom salten i beholder. 


4 kommentarer:

Anja (KakTusser) sagde ...

Det har jeg da ude i haven.... : )
Det skal jeg helt sikkert prøve her i ferien...
Tak for opskriften.
Kh Anja.

Nola sagde ...

Super! Tak for opskriften :-)

Krearier sagde ...

Hvor er du heldig Anja, at du har dem i haven :)

Jeg er "desværre" nødt til at gå helt hen til søen (600 m.) :D

Krearier sagde ...

Hej Nola
Velbekomme :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...